lukasz3112, czy moge wplacic kase za logo jako rezerwowy ? jak tak to daj mi cynka gdzie mam wplacac i kwote pozdrawiam
problem z lusterkami elektr. obracaja się jednocześnie
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
problem z lusterkami elektr. obracaja się jednocześnie
Ktoś przestawił mi lusterko na parkingu trochę zdarty lakier, wcisną nadkole i zostawił swój lakier. Miałam to zrobić we własnym zakresie bez ruszania AC ( nikt nic nie widział ), ale potem okazało się że kiedy próbuje regulować lewe lusterko ( to stuknięte i tam gdzie jest mechanizm do regulacji) obraca się tez prawe. Wprawdzie prawe reguluje się ju samodzielnie ale to nieco kłopotliwe i nowy samochód więc zastanawiam się co to jest i ile mi ASo za to zaśpiewa i czy jednak nie udać się do ubezpieczyciela. Doszło pewnie do zwarcia jakiegoś. Może ktoś miał taki przypadek. Proszę o szybka odpowiedz w poniedziałek muszę podjąć jaką decyzję.
[ Dodano: Sob 30 Sie, 08 16:25 ]
BTW pytanie czy można do Oktawki zamontować plastikowe nakładki na nadkola jakie są np w Golfach. Za każdym razem kiedy parkuje w centrum ciarki mnie przechodzą.
-
-
taranx, odpowiem tylko na Twoje 2 pyt. bo takiej dyskoteki z lusterkami nie miałem. Nakładki na nadkola są do Octy. Spotkałem raz takie na giełdzie w Płoni. Po Szczecinie jeździ nawet taka srebrna tylko nakładki ma chromy. Do kupienia na Allegro i np tu: http://tuning-zone.pl/x_C_I__P_64611...ad_nokaut.html (to tak na szybkiego, pewnie jest i więcej)
Wspóczuję, niestety Sz-n to jungla jeżeli chodzi o parkowanie :evil:
Komentarz
-
Komentarz